Foto ter illustratie,


In een woning aan het Lamgroen in Den Haag is vanochtend een persoon gewond geraakt bij een steekpartij.

 

In een woning aan het Lamgroen in Den Haag is vanochtend een persoon gewond geraakt bij een steekpartij. © Jos van Leeuwen

Gewonde Dordtenaar opgepakt na steekpartij in Den Haag

Een 47-jarige Dordtenaar en een Hagenaar (54) zijn vanochtend gewond geraakt bij een vechtpartij in het centrum van Den Haag. Beide mannen zijn opgepakt, meldt de politie.

 

De politie kreeg rond 07.15 uur meldingen binnen van mensen die ruziegeluiden hadden gehoord. In de portiekwoning troffen agenten een 47-jarige gewonde Dordtenaar aan die zei dat hij de andere man had verwond met een mes. Het duurde echter enkele minuten voordat de politie hem kon vinden.

Uiteindelijk werd de 54-jarige Hagenaar gewond aangetroffen, vermoedelijk in een schuur in de achtertuin. Hij werd met spoed naar een ziekenhuis overgebracht.

Wat er precies heeft plaatsgevonden in de woning wordt momenteel door de politie onderzocht. Beide verdachten worden ondervraagd.

Bij de steekpartij aan het Lamgroen in Den Haag raakte een persoon gewond.
 
Bij de steekpartij aan het Lamgroen in Den Haag raakte een persoon gewond. © Jos van Leeuwen

 

 


De vrachtwagen blokkeert de rechter tunnelbuis.

 

De vrachtwagen blokkeert de rechter tunnelbuis. © AD

Tunnelbuis Drechttunnel weer vrij na ongeluk met vrachtwagen

UPDATEEen van de tunnelbuizen van de Drechttunnel richting Rotterdam is dinsdagochtend enige tijd afgesloten geweest na een ongeluk met een vrachtwagen. De afsluiting zorgde voor flink wat oponthoud. 

 

Door de afsluiting van de tunnelbuis liep het verkeer op het hoogtepunt ongeveer een uur vertraging op. Bij het ongeluk waren geen andere voertuigen betrokken. Wat de oorzaak was van de botsing, is nog niet duidelijk. Nadat de vrachtwagen was geborgen en het wegdek gereinigd, werd de tunnelbuis weer opengesteld. 

Twee weken geleden stond het verkeer ook al vast nadat een vrachtwagen tegen een wand van de Drechttunnel was gereden. De A16 was toen enige tijd in beide richtingen afgesloten. 

 
Embedded video
Rijkswaterstaat Verkeersinformatie@RWSverkeersinfo
 
 

💪 | And that's how it's done. Vrachtwagen in de is weg.

 
20 people are talking about this